Qui som

Folch y Rúbies S.L. és una empresa catalana i familiar creada l'abril de 2014 gràcies a la ferma voluntat dels dos socis fundadors (Xavier Folch i Esther Rúbies) per assolir un projecte comú ... La creació d'una agència innovadora i diferent capaç d'assolir els reptes nous plantejats els últims anys dins el sector immobiliari.

Amb una dilatada experiència i formació empresarial, immobiliària, d'assegurances i de construcció creiem ser molt capaços per assessorar els nostres clients (venedors i compradors) en el moment de prendre una de les decisions més importants en la seva vida: l'habitatge, entès aquesta també com a inversió.

Nosaltres sí que estem COMPROMESOS AMB L'HABITATGE, amb els propietaris, amb els compradors, amb la gent i no amb determinats poders fàctics que han malmès els darrers anys el nostre sector i el valor de la principal inversió de les nostres vides.

Volem comptar amb tu!

FR-Inmobiliaria, Inmobiliarias Sabadell, Pisos Sabadell y Casas Sabadell

Aquesta pàgina web utilitza cookies

Una galeta informàtica és un petit arxiu d`informació que es guarda al navegador cada vegada que visites la nostra pàgina web.

La nostra pàgina web utilitza entre d`altres, galetes tècniques que són imprescindibles perquè la pàgina pugui funcionar. Les tenim activades per defecte, ja que no necessiten de la teva autorització.

Més informació al nostre apartat POLÍTICA DE COOKIES.