Qui som

FR-Immobiliària és una agrupació d'agents professionals immobiliaris que teletreballem aprofitant els canvis vitals i tecnològics que va originar la pandèmia del COVID-19, seguint l'estela marcada per l'empresa matriu, creada l'abril del 2014 gràcies a la ferma voluntat dels seus dos socis fundadors (Xavier Folch i Esther Rúbies) per assolir un projecte comú enfocat a la creació d'una agència innovadora, solidària i diferent capaç d'assolir els nous reptes plantejats durant els darrers anys dins del sector immobiliari.

Som una agrupació d'autònoms que teletreballem sota les mateixes sigles, imatge corporativa, organització i programes de gestió, agrupats de manera gairebé cooperativista.


Tots els nostres col·laboradors tenen una dilatada experiència com a Agents de la Propietat Immobiliària, amb suficient formació acreditada, i creiem ser un grup molt capaç d'assessorar els nostres clients (venedors i compradors) en totes les qüestions que puguin afectar-los en el moment de prendre una de les decisions més importants de la seva vida: la vivenda o els béns immobles.


Estem lluny doncs de la típica immobiliària personalista i especulativa, que sovint utilitza agents mal formats i mal remunerats que no poden garantir un servei amb el nivell d'experiència i coneixements requerits i que només són utilitzats per augmentar la cartera d'immobles a través dels seus contactes.


Nosaltres sí que estem COMPROMESOS AMB L'HABITATGE, amb els propietaris, amb els compradors, amb la gent i no amb determinats poders fàctics que han malmès els darrers anys el nostre sector i el valor de la principal inversió de les nostres vides.

Volem comptar amb tu!

FR-Inmobiliaria, Inmobiliarias Sabadell, Pisos Sabadell y Casas Sabadell

Aquesta pàgina web utilitza cookies

Una galeta informàtica és un petit arxiu d`informació que es guarda al navegador cada vegada que visites la nostra pàgina web.

La nostra pàgina web utilitza entre d`altres, galetes tècniques que són imprescindibles perquè la pàgina pugui funcionar. Les tenim activades per defecte, ja que no necessiten de la teva autorització.

Més informació al nostre apartat POLÍTICA DE COOKIES.